Director,
Writer
Born in 1977, USSR (Russia)
 
 
Pavel MIRZOYEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Павел МИРЗОЕВ
Pavel MIRZOEV
From filmography
 
Director
2018 - Kak ya stal ... (Как я стал ...) [fiction, 107 mn]
2018 - Tania (Таня) [documentary, 59 mn]
2017 - Sasti Pushkina (Спасти Пушкина) [fiction, 82 mn]
2016 - Naum Korzhavin. Vremia dano... (Наум Коржавин. Время дано...) [documentary, 70 mn]
2014 - Zemlyaki (Земляки) [documentary, 52 mn]
2012 - Zhenshchina epokhi tango (Женщина эпохи танго) [documentary, 49 mn]
2010 - Emka Mandel s Kolborn Roud, 28 (Эмка Мандель с Колборн Роуд, 28) [documentary, 49 mn]
 
Writer
2016 - Naum Korzhavin. Vremia dano... (Наум Коржавин. Время дано...) by Pavel MIRZOYEV [documentary, 70 mn]
2014 - Zemlyaki (Земляки) by Pavel MIRZOYEV [documentary, 52 mn]
2010 - Emka Mandel s Kolborn Roud, 28 (Эмка Мандель с Колборн Роуд, 28) by Pavel MIRZOYEV [documentary, 49 mn]

Other films
2006 - Игра в слова (Wordplay), feature, short
2005 - Мармеладов (Marmeladov), feature, short
2004 - Мальчик (Boy), feature, short

Awards :
Emka Mandel s Kolborn Roud, 28 :
Diploma, Festival ''Cinema and literature'', Gatchina (Russia), 2011
Award, Saratov International Documentary Festival "Saratovskie Stradaniya", Saratov (Russia), 2011

Biography
Born in Moscow in 1977.
In 1998 graduated from the Law Academy under the RF Ministry of Justice’s rule, and in 2008
graduated from the director’s department of the VGIK (workshop of V.Yu. Abdrashitov).