Actress
Born in 1911 
 
Died in 1995
Olga VIKLAND
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Ольга Артуровна ВИКЛАНД
Olga VIKLAND
From filmography
 
Actress
1967 - Korotkie vstrechi (Короткие встречи) by Kira MURATOVA [fiction, 96 mn]
1964 - Svet dalekoy zvezdy (Свет далекой звезды) by Ivan PYRIEV [fiction, 145 mn]
1961 - Za dvumya zaytsami (За двумя зайцами) by Viktor_3 IVANOV [fiction, 72 mn]
1960 - Vdali ot rodiny (Вдали от родины) by Aleksey SHVACHKO [fiction, 87 mn]
1957 - Don Khikhot (Дон Кихот) by Grigori KOZINTSEV [fiction, 100 mn]
1945 - Bez viny vinovatye (Без вины виноватые) by Vladimir PETROV [fiction, 98 mn]
1945 - Rodnye polya (Родные поля) by Boris BABOCHKIN , Anatoli BOSULAYEV [fiction, 95 mn]