Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actress
 
 
 
 

Sonia KARPUNINA

Соня КАРПУНИНА
Sonia KARPOUNINA

Filmography (extracts)
 
Director
2012 - Vsyo prosto (Все просто) [fiction, 98 mn]
2011 - Marina (Марина) [fiction, 19 mn]
2010 - Shans (Шанс) [fiction, 20 mn]
 
Writer
2012 - Vsyo prosto (Все просто) by Sonia KARPUNINA [fiction, 98 mn]
2010 - Odnoklassniki (Одноклассники) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 100 mn]
2010 - Shans (Шанс) by Sonia KARPUNINA [fiction, 20 mn]
 
Actress
2012 - Vsyo prosto (Все просто) by Sonia KARPUNINA [fiction, 98 mn]
2010 - Odnoklassniki (Одноклассники) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 100 mn]
2009 - Chistyy belyy sneg (Чистый белый снег) by Yevgeni KOSTKIN , Yana SKOPINA [fiction, 14 mn]

Awards :
Vsyo prosto :
Best actress, First Russian Films, International debut film festival, Khanty Mansiysk (Russia), 2013
Press award, Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2012
Prix Savva Kulish, Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2012
Shans :
First prize, Küstendorf International Film and Music Festival, Kustendorf (Serbia), 2011
Special Jury prize, Film Festival of CIS countries, Latvia, Lithuania, Estonia "Kinoshock", Anapa (Russia), 2010

Biography
No English biography available !
 
В 2002 поступила в МГУЭСИ (Московский государственный университет экономики статистики и информатики). После третьего курса перевелась в Московскую финансово-промышленную академию, которую окончила в 2007 году по специальности Мировая экономика. В 2011 году окончила ВГИК (мастерская С.А.Соловьева, В.Д. Рубинчика) по специальности режиссер игрового кино.

Your remarks