Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
Born 1937 
 
 

Viktor GEORGIYEV

Виктор Михайлович ГЕОРГИЕВ
Viktor GUEORGUIEV

Filmography (extracts)
 
Director
1983 - U opasnyy cherty (У опасной черты) [fiction, 94 mn]
1980 - Idealnyy muzh (Идеальный муж) [fiction, 93 mn]
1974 - Bolshoy attraktsion (Большой аттракцион) [fiction, 81 mn]
1970 - Kremlevskie kuranty (Кремлевские куранты) [99 mn]
 
Writer
1980 - Idealnyy muzh (Идеальный муж) by Viktor GEORGIYEV [fiction, 93 mn]
1974 - Bolshoy attraktsion (Большой аттракцион) by Viktor GEORGIYEV [fiction, 81 mn]
Your remarks