Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1920, Russia
 
Died 2005

Nikolay TROFIMOV

Николай Николаевич ТРОФИМОВ
Nikolaï TROFIMOV

Filmography (extracts)
 
Actor
2005 - Gorod bez Solntsa (Город без солнца) by Sergey POTEMKIN [fiction, 101 mn]
1977 - Step (Степь) by Sergey BONDARCHUK [fiction, 134 mn]
1968 - Briliantovaya ruka (Бриллиантовая рука) by Leonid GAIDAI [fiction, 100 mn]
1965 - Voyna i mir (Война и мир) by Sergey BONDARCHUK [fiction, 431 mn]
1965 - Tretya molodost (Третья молодость) by Jean DREVILLE [fiction, 91 mn]
1961 - Polosatyy reys (Полосатый рейс) by Vladimir FETIN [fiction, 83 mn]
1961 - Kak veriyovochka ni vyotsa (Как веревочка ни вьется...) by Leonid BYKOV , Herbert RAPPAPORT [fiction, 7 mn]
1954 - Ukrotitelnitsa tigrov (Укротительница тигров) by Aleksandr IVANOVSKY , Nadezhda KOSHEVEROVA [fiction, 101 mn]
Your remarks