Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Compositor
 
Born 1945 
 
 

Igor KANTYUKOV

Игорь Васельевич КАНТЮКОВ
Igor KANTIOUKOV

Filmography (extracts)
 
Compositor
2010 - Vdoviy parokhod (Вдовий пароход) by Stanislav MITIN [fiction, 92 mn]
2006 - Marfa i yeyo shchonki (Марфа и ее щенки) by Yuri MOROZOV [fiction, 85 mn]
1998 - Okrayna (Окраина) by Pyotr LUTSIK [fiction, 100 mn]
1995 - Kakaya chudnaya igra (Какая чудная игра) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 98 mn]
1989 - Interdevochka (Интердевочка) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 151 mn]
1983 - Voenno-polevoy roman (Военно-полевой роман) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 92 mn]
1983 - Kletka dlya kanareek (Клетка для канареек) by Pavel CHUKHRAY [fiction, 76 mn]
Your remarks