Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1986, USSR (Russia)
 
 

Mariya ANDREYEVA

Мария Андреевна АНДРЕЕВА
Maria ANDREEVA

Filmography (extracts)
 
Actress
2018 - An ordinary woman (Обычная женщина) by Boris KHLEBNIKOV [TV serial, 60 mn]
2015 - Soulless 2 (Духless 2) by Roman PRYGUNOV [fiction, 107 mn]
2014 - Black/White (Ч/Б) by Yevgeni SHELIAKIN [fiction, 92 mn]
2014 - Palach (Палач) by Vyacheslav NIKIFOROV [TV film, 50 mn]
2011 - SoulLess (ДухLess) by Roman PRYGUNOV [fiction, 105 mn]
2009 - The Book of Masters (Книга мастеров) by Vadim SOKOLOVSKY [fiction]

Biography
No English biography available !
 
Родилась 12 июля 1986 года в Кировограде.
В 2007 окончила ВТУ им. М.С. Шепкина (курс О. Соломиной, Ю. Соломина).
С 2007г. - актриса Малого театра.

Your remarks