Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director
 
Born 1979 
 
 

Egor ANASHKIN

Егор АНАШКИН
Egor ANACHKINE

Filmography (extracts)
 
Director
2019 - Zuleikha Opens Her Eyes (Зулейха открывает глаза) [fiction, TV serial, 49 mn]
2012 - Vozhd Raznokozhikh (Вождь Разнокожих) [fiction, 105 mn]

Other films
2006 ДВОЕ ИЗ ЛАРЦА (т/с)
2008 ЖИЗНЬ ВЗАЙМЫ
2010 ТИХИЙ ОМУТ
2011 НЕЛЮБИМЫЙ (мини-сериал)
2011 КАМЕНСКАЯ 6 (т/с)

Biography
No English biography available !
 
В 2001 году окончил Московский государственный университет сервиса по специальности юриспруденция. В 2003-м окончил ВГИК им. С.А. Герасимова по специальности режиссура художественного фильма (мастерская В.Ю. Абдрашитова).


Commentaries and bibliography
- Une série russe ose parler des crimes de Staline et pour certains patriotes, c’est un sacrilège Etienne BOUCHE, 2020, telerama.fr
 
 
Your remarks