Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1989, USSR (Russia)
 
 

Alexander PETROV (2)

Александр Андреевич ПЕТРОВ (2)
Alexandre PETROV (2)

Filmography (extracts)
 
Actor
2019 - Attraction 2 (Притяжение 2) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, full length film]
2018 - Т-34 (Т-34) by Aleksey SIDOROV [fiction, 139 mn]
2018 - Sparta (Sпарта) by Egor BARANOV [fiction, TV serial, 45 mn]
2018 - Call Di Capprio ! (Звони́те ДиКа́прио!) by Zhora KRYZHOVNIKOV [TV serial, 49 mn]
2017 - Attraction (Притяжение) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 130 mn]
2017 - Lovstory (Лавстори) by Pyotr TODOROVSKY (jr.) [fiction, 90 mn]
2017 - Gogol. Nachalo (Гоголь. Начало) by Egor BARANOV [fiction, 100 mn]
2017 - Ice (Лёд) by Oleg TROFIM [fiction, 118 mn]
2017 - Sparta (Спарта) by Egor BARANOV [TV serial, full length film]
2016 - Dien do (День до) by Egor BARANOV , Pavel BARDIN , Alexander KARPILOVSKY , Boris KHLEBNIKOV , Alexander KOTT , Vladimir KOTT , Karen OGANESYAN [fiction, 91 mn]
2015 - Schastye eto (Счастье это) by Sergey BUROV , Tatyana GULINA , Viktoria KOZELTSEVA , Tatyana PONOMARIOVA , Artiom PROKHOROV , Anna YANOVSKAYA , Leonid ZALESSKY [fiction, 115 mn]
2014 - Car Thief (Угонщик) by Maksim KULAGIN [fiction, 25 mn]
2010 - Abkhazian Tale (Абхазская сказка) by Pavel BORTNIKOV [fiction, full length film]

Awards :
Sparta :
Best actor, Golden Eagle awards, Moscow (Russia), 2019

Biography
No English biography available !
 
Né le 25 janvier 1989 à Pereslav-Zalesski dans la région de Yaroslav.
A terminé l'Académie nationale d'art théâtral (GITIS) dans la classe de L. Kheïfets en 2012.
En 2012-2013 acteur du théâtre "Et cetera".
Depuis 2013 acteur du théâtre Ermolova.

Родился 25 января 1989 года в городе Переславль-Залесский, Ярославской области.
Окончил ГИТИС (2012, мастерская Л. Хейфеца).
В 2012-2013 - актер Театра "Et cetera".
Сhttp://www.kino-teatr.ru 2013 года - актер Театра им. М. Н. Ермоловой.

Your remarks