Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1990, USSR (Russia)
 
 

Liubov NOVIKOVA-AXIONOVA

Любовь Павловна НОВИКОВА-АКСЕНОВА
Lioubov NOVIKOVA-AXIONOVA

Filmography (extracts)
 
Actress
2016 - Gulyai, Vasya (Гуляй, Вася) by Roman KARIMOV [fiction, 96 mn]
2015 - Rodina (Родина) by Pyotr BUSLOV [fiction, 128 mn]
2014 - |Moscow Never Sleeps (Москва никогда не спит) by Johnny O'REILLY [fiction, 104 mn]
2014 - Liubit ne liubit (Любит не любит) by Klim SHIPENKO [fiction, 83 mn]
2012 - Short Stories (Рассказы) by Mikhail SEGAL [fiction, 110 mn]

Biography
No English biography available !
 
Née le 15 mars 1990 à Moscou dans la famille d'un militaire et d'un médecin.
En 2010 a terminé l'Académie d'Art Théâtral de Russie, classe de A. I. Cheïnine.
Mariée au producteur Pavel Axionov.

Любовь Новикова родилась в Москве 15 марта 1990 года в семье военного и медицинского работника.
В 2010 году окончила РАТИ-ГИТИС (мастерская А.И.Шейнина).
Муж — продюсер Павел Аксёнов.

Your remarks