Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor,
Producer
 
Born 1978, USSR (Moldavia)
 
 

Alexander NOVIN

Александр Михайлович НОВИН
Alexandre NOVINE

Filmography (extracts)
 
Actor
2018 - Blood (Кровь) by Artiom TEMNIKOV [fiction, 108 mn]
2017 - The Spacewalkers (Время первых) by Dmitriy KISELEV [fiction, 140 mn]
2014 - No comment (No comment) by Artiom TEMNIKOV [107 mn]
 
Producer
2018 - Blood (Кровь) by Artiom TEMNIKOV [fiction, 108 mn]
2015 - Puppet syndrome (Синдром Петрушки) by Yelena KHAZANOVA / HAZANOV [fiction, 101 mn]
2014 - No comment (No comment) by Artiom TEMNIKOV [107 mn]

Biography
No English biography available !
 
Родился 27 сентября 1978 года в городе Комрат (Молдавская ССР).
В 2001 году окончил РАТИ-ГИТИС (курс Бориса Голубовского, Бориса Морозова). Служил в Сургутском драматическом театре. Сотрудничал с Театром п/р О.П.Табакова. Работает с Театральной компанией Евгения Миронова. В 2009 году окончил ВГИК по специальности "Продюсерство кино и телевидения".
Мастер спорта по кикбоксингу. Принимал участие в проектах Первого канала "Последний герой-2", "Последний герой-5", "Король ринга-2", "Большие гонки".

Your remarks