Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress,
Producer
 
Born 1969 
 
 

Natalia MOKRITSKAIA

Наталья МОКРИЦКАЯ
Natalia MOKRITSKAIA

Filmography (extracts)
 
Actress
2006 - Playing the Victim (Изображая жертву) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 100 mn]
 
Producer
2018 - Jumpman (Подбросы) by Ivan TVERDOVSKY jr. [fiction, 100 mn]
2018 - A Rough draft (Черновик) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 126 mn]
2018 - Mira (Мира) by Denis SHABAEV [documentary]
2017 - 20:17 (20:17) by Mikhail ARKHIPOV , Denis SHABAEV , Arseni ZANIN [documentary, 75 mn]
2016 - Zoology (Зоология) by Ivan TVERDOVSKY jr. [fiction, 83 mn]
2015 - Battle for Sevastopol (Битва за Севастополь) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 123 mn]
2014 - A Film about Alexeev (Кино про Алексеева) by Mikhail SEGAL [fiction, 95 mn]
2014 - Corrections class (Класс коррекции) by Ivan TVERDOVSKY jr. [fiction, 85 mn]
2013 - Land of Good Kids (Страна хороших деточек) by Olga KAPTUR / TOMENKO [fiction, 85 mn]
2012 - Protest Day (День учителя) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 80 mn]
2011 - My Dad, Baryshnikov (Мой папа - Барышников) by Dmitriy POVOLOTSKY [fiction, 88 mn]
2010 - Oleg Tabakov. A Reflexion (Олег Табаков. Отражение) by Kirill SEREBRENNIKOV [documentary, 52 mn]
2008 - Yuri's Day (Юрьев День) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 120 mn]
2008 - Four Ages Of Love (Четыре Возраста Любви ) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 100 mn]
2006 - Playing the Victim (Изображая жертву) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 100 mn]

Biography
No English biography available !
 
Née le 4 février 1969.
Elle a fait ses études au VGIK, dont elle sort diplômée en 1992 dans la maîtrise de E. Gromov et L. Mamatova.
Elle a participé à l'organisation de divers festivals et la firection de programmes télévisés.
Elle est du projet cinématographique "Héros de notre temps" dont le premier film fut Jouer les victimes de Kirill Serebrennikov (2006)

Родилась 4 февраля 1969 года.
Закончила ВГИК им. С.А.Герасимова в 1992 г. сценарно-киноведческий факультет (мастерская Е.С.Громова и Л.Х.Маматовой).
Работала в МАО "Киноцентр" руководителем отдела фестивальных программ, руководила пресс-центром инофестивалей "КРОК", "Открытый российский фестиваль анимационного кино", "Орленок". Также работала PR-директором компаний "Парадиз", "Вест", телеканала "Fashion-ТВ".
В настоящее время продюсирует кинопроект "Герой нового времени". Первым фильмом проекта стал "Изображая жертву" (реж.К.Серебренников) - Гран-При кинофестиваля "Кинотавр"-2006.

Your remarks