Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1979, USSR (Russia)
 
 

Vladislav ABASHIN

Владислав Владимирович АБАШИН
Vladislav ABACHINE

Filmography (extracts)
 
Actor
2019 - The Watchman (Сторож) by Yuri BYKOV [fiction, 90 mn]
2018 - The Factory (Завод) by Yuri BYKOV [fiction, 119 mn]
2017 - Three days still the spring (Три дня до весны) by Aleksandr KASATKIN [fiction, 103 mn]
2016 - I am a teacher (Я - учитель) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 92 mn]
2014 - Territoria (Территория) by Aleksandr MELNIK [fiction, 157 mn]
2013 - Dark World: Equilibrium (Темный мир: Равновесие) by Oleg ASSADULIN [fiction, 95 mn]
2012 - In the Fog (В тумане) by Sergey LOZNITSA [fiction, 127 mn]
2012 - Together Forever (Вместе навсегда) by Aleksey SHABAROV [fiction, 12 mn]
2011 - The Gardener (Садовник) by Andrei ZOZULYA [fiction, 19 mn]
2010 - There once lived a simple woman (Жила-была одна баба) by Andrei SMIRNOV [fiction]
2010 - Reverse Motion (Обратное движение) by Andrei STEMPKOVSKY [fiction, full length film]
2008 - Yuri's Day (Юрьев День) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 120 mn]
2008 - Terra Nova (Новая Земля) by Aleksandr MELNIK [fiction, full length film]

Biography
No English biography available !
 
Né le 28 juin 1979 à Riazan.
A terminé le lycée professionnel N° 11 de Riazan dans la spécialité ajusteur.
En 2006 a terminé la formation d'acteur à la faculté de mise en scène de l'Académie d'Art Théâtral de Russie.
Acteur du théâtre "L'Atelier de O. Koudriachov".

Родился 28 июня 1979 года в Рязани.
Закончил рязанское училище №11 по специальности "слесарь-ремонтник 4-го разряда".
В 2006 году окончил актерскую группу режиссерского факультета РАТИ-ГИТИС.
Актер театра «Мастерская О.Кудряшова
https://www.kino-teatr.ru

Your remarks