Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress,
Producer
 
Born 1964 
 
 

Tatyana YAKOVENKO

Татьяна Александровна ЯКОВЕНКО
Tatiana YAKOVENKO

Filmography (extracts)
 
Actress
2012 - Atonement (Искупление) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, 123 mn]
2009 - Kind people (Люди добрые) by Aleksey KARELIN [fiction, 91 mn]
2008 - Cold Sun (Холодное солнце) by Sergey_2 POPOV [fiction, 108 mn]
2003 - Zhizn odna (Жизнь одна) by Vitali MOSKALENKO [fiction, 99 mn]
 
Producer
2012 - White Moor (Белый мавр или три истории о моих соседях) by Dmitry FIKS [fiction, 94 mn]
2009 - Kind people (Люди добрые) by Aleksey KARELIN [fiction, 91 mn]
2007 - 07-oy menyaet kurs (07-ой меняет курс) by Vladimir POTAPOV [fiction, 92 mn]
Your remarks