Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1983, USSR (Russia)
 
 

Yulia SNIGIR

Юлия Викторовна СНИГИРЬ
Youlia SNIGUIR

Filmography (extracts)
 
Actress
2019 - The End of the season (Конец сезона) by Konstantin KHUDIAKOV [fiction, 95 mn]
2019 - Success (Успех) by Pavel RUMINOV [fiction, 95 mn]
2017 - The Road to Calvary (Хождение по мукам) by Konstantin KHUDIAKOV [fiction]
2015 - The land of Oz (Страна Оз) by Vasili SIGAREV [100 mn]
2012 - Atomnyy Ivan (Атомный Иван) by Vasili BARKHATOV [fiction, 91 mn]
2012 - Kokoko (Кококо) by Avdotya SMIRNOVA [fiction, 100 mn]
2011 - Dolina roz (Долина роз) by Dmitriy CHERKASOV [fiction, full length film]
2009 - The Inhabited Island. Part II (Обитаемый остров. Схватка) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 115 mn]
2008 - The Inhabited Island (Обитаемый остров) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 117 mn]

Biography
No English biography available !
 
Родилась 2 июня 1983 года в г. Донской Тульской области.
По образованию - дипломированный лингвист, преподаватель английского и немецкого языков.
Некоторое время работала моделью.
Снималась в клипе "До скорой встречи" группы "Звери".
Училась в ВТУ им. Б.В.Щукина (курс Р.Ю.Овчинникова, не окончила).
https://www.kino-teatr.ru

Your remarks