Actor
Born 1972, USSR (Russia)
 
 
Sergey GOROBCHENKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей ГОРОБЧЕНКО
Sergueï GOROBTCHENKO
Filmography (extracts)
 
Actor
2021 - The Fighting Fish (Бойцовская рыбка) by Sergey BATAEV [fiction, 24 mn]
2018 - A Rough Draft (Черновик) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 126 mn]
2018 - Never say goodbye (Прощаться не будем) by Pavel_2 DROZDOV [fiction, 110 mn]
2018 - Tankmen (Несокрушимый) by Konstantin MAKSIMOV [fiction, 90 mn]
2017 - Second Life (Вторая жизнь) by Aleksandr KHARLAMOV [fiction, 21 mn]
2010 - Big Daughter or Test For… (Взрослая дочь, или Тест на...) by Mger MKRCHIAN [fiction, 91 mn]
2009 - Minnesota (Миннесота) by Andrei PROSHKIN [fiction, 90 mn]
2009 - The Rowan Waltz / Ashberry Waltz (Рябиновый вальс) by Alena SEMENOVA , Aleksandr SMIRNOV [fiction, 98 mn]
2009 - Nice and Good People Live on Earth (На свете живут добрые и хорошие люди) by Dmitry ASTRAKHAN [fiction, 96 mn]
2008 - Moskow Gigolo (Московский жиголо) by Dmitry FIKS [fiction, 100 mn]
2006 - Lift (Лифт) by Vsevolod PLOTKIN [fiction, 88 mn]
2006 - Officers: Last Soldiers of the Empire (Офицеры) by Murad ALIEV [fiction, TV serial, 400 mn]
2005 - Doktor Zhivago (Доктор Живаго) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, TV serial, 484 mn]
2002 - Boomer (Бумер) by Pyotr BUSLOV [fiction, 110 mn]