Director,
Production Designer,
Producer
Born 1985, USSR (Russia)
 
 
Mariya SEDYAYEVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Мария СЕДЯЕВА
Maria SEDIAEVA
Filmography (extracts)
 
Director
2019 - Immortal Medusa (Бессмертная медуза) [animation, 9 mn]
2017 - Tanya (Таня) [animation, 4 mn]
2012 - Performance (Перформанс) [animation, 0.25 mn]
2010 - Slow Sleep (Вялость) [animation, 5.36 mn]
 
Production Designer
2010 - Slow Sleep (Вялость) by Mariya SEDYAYEVA [animation, 5.36 mn]
 
Producer
2012 - Performance (Перформанс) by Mariya SEDYAYEVA [animation, 0.25 mn]

Biography
No English biography available !
 
Habite et travaille à Ekaterinbourg.

Живёт и работает в Екатеринбурге.