Compositor
Born 1981 
 
 
Andrey DOINIKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Андрей Андреевич ДОЙНИКОВ
Andreï DOINIKOV
Filmography (extracts)
 
Compositor
2011 - Angel (Ангел) by Dmitry FEDOROV [fiction, 89 mn]
2008 - Lighting Bees Came Running (Прибегали светляки) by Olga SHEBUNYAYEVA [fiction, 23 mn]
2008 - Copper Man (Человек из меди) by Mariya MIRO [documentary, 20 mn]
2008 - The Word (Слово) by Sergey MIROSHNICHENKO [documentary, 56 mn]
2007 - Zolotoy poloz (Золотой полоз) by Vladimir MAKERANETS [fiction, 85 mn]
2007 - The Journey of the White Elephant to the White Tsar (Путешествие белого слона к белому царю) by Svetlana BYCHENKO [animation, 10 mn]
2006 - KostyaNika. Vremya leta (КостяНика. Время лета) by Dmitry FEDOROV [fiction, 100 mn]
2003 - Soljenitsyn at his last reach of the river (Солженицын. На последнем плёсе) by Sergey MIROSHNICHENKO [documentary, 46 mn]