Sound designer
 
 
 
Sergey MOSHKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей МОШКОВ
Sergueï MOCHKOV
Filmography (extracts)
 
Sound designer
2020 - The Witch & the Baby (Баба-Яга и Малышка) by Yevgeniya GOLUBEVA [animation, 4 mn]
2003 - Father and Son (Отец и сын) by Alexandre SOKUROV [fiction, 94 mn]
2002 - Russian Ark (Русский ковчег) by Alexandre SOKUROV [fiction, 99 mn]
2001 - Elegy of a Voyage (Элегия дороги) by Alexandre SOKUROV [documentary, 47 mn]
1999 - Dolce ... (Dolce ...) by Alexandre SOKUROV [documentary, 60 mn]
1998 - The Dialogues with Solzhenitsyn (Беседы с Солженицыным. Узел.) by Alexandre SOKUROV [documentary, 180 mn]
1998 - Confession (Повинность) by Alexandre SOKUROV [documentary, 260 mn]
1997 - A Humble Life (Смиренная жизнь) by Alexandre SOKUROV [documentary, 75 mn]
1997 - The St. Petersburg Diary. Kosintsev's Flat (Петербургский дневник. Квартира Козинцева) by Alexandre SOKUROV [documentary, 45 mn]
1997 - The St. Petersburg Diary. Inauguration of a monument to Dostoevsky (Петербургский дневник. Открытие памятника Достоевскому) by Alexandre SOKUROV [documentary, 45 mn]
1996 - Oriental Elegy (Восточная элегия) by Alexandre SOKUROV [documentary, 43 mn]
1995 - Spiritual Voices (Духовные голоса) by Alexandre SOKUROV [documentary, 327 mn]
1995 - Soldier's Dream (Солдатский сон) by Alexandre SOKUROV [documentary, 11 mn]