Production designer
Born 1948, USSR (Ukraine)
 
 
Aleksey LEVCHENKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Алексей Алексеевич ЛЕВЧЕНКО
Alekseï LEVTCHENKO
Filmography (extracts)
 
Production designer
2010 - I 'm not Telling (Не скажу) by Igor KOPYLOV [fiction, full length film]
2008 - Hitler Kaput ! (Гитлер капут !) by Marius VAYSBERG [fiction, 90 mn]
2007 - The Red pearl of love (Красный жемчуг любви) by Andres PUUSTUSMAA [fiction, 90 mn]
1991 - Territory of Love / Close to Eden (Урга) by Nikita MIKHALKOV [fiction, 120 mn]
1989 - Smirennoe kladbishche (Смиренное кладбище) by Aleksandr ITYGILOV [fiction, 103 mn]
1986 - Guard Me, My Talisman (Храни меня, мой талисман) by Roman BALAIAN [fiction, 74 mn]
1985 - Kak molody my byli (Как молоды мы были) by Mikhail BELIKOV [fiction, 92 mn]
1981 - Noch korotka (Ночь коротка) by Mikhail BELIKOV [fiction, 79 mn]
1980 - The Black Hen, or Living Underground (Черная курица, или подземные жители) by Viktor GRES [fiction, 74 mn]