Writer,
Actor,
Producer
Born 1980, USSR (Russia)
 
 
Igor KHARLAMOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Игорь Юрьевич ХАРЛАМОВ
Igor KHARLAMOV
Also : Гарик Харламов
Filmography (extracts)
 
Writer
2011 - The Best Film 3-D (Самый лучший фильм 3-ДЭ) by Kirill KUZIN [fiction, 105 mn]
2009 - Samyy luchiy film 2 (Самый лучший фильм 2) by Oleg FOMIN [fiction, 80 mn]
2008 - Samyy luchiy film (Самый лучший фильм) by Kirill KUZIN [fiction, 104 mn]
 
Actor
2011 - The Best Film 3-D (Самый лучший фильм 3-ДЭ) by Kirill KUZIN [fiction, 105 mn]
2009 - Samyy luchiy film 2 (Самый лучший фильм 2) by Oleg FOMIN [fiction, 80 mn]
2008 - Samyy luchiy film (Самый лучший фильм) by Kirill KUZIN [fiction, 104 mn]
2007 - Shakespeare could never imagine (Шекспиру и не снилось) by Aleksey ZERNOV [fiction, 104 mn]
 
Producer
2011 - The Best Film 3-D (Самый лучший фильм 3-ДЭ) by Kirill KUZIN [fiction, 105 mn]
2009 - Samyy luchiy film 2 (Самый лучший фильм 2) by Oleg FOMIN [fiction, 80 mn]