Writer,
Producer
Born 1972 
 
 
Grigori PODZEMELNYY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Григорий Николаевич ПОДЗЕМЕЛЬНЫЙ
Grigori PODZEMELNY
Filmography (extracts)
 
Writer
2009 - Yulenka (Юленька) from Aleksandr STRIZHENOV [fiction, 90 mn]
 
Producer
2023 - The Man from Nowhere (Человек ниоткуда) from Renat DAVLETYAROV [fiction, 95 mn]
2022 - Lavstori (Лавстори) from Piotr TODOROVSKY (jr.) [fiction, 90 mn]
2022 - Additional Lesson (Дополнительный урок) from Anna KURBATOVA [fiction, 97 mn]
2022 - Magicians (Волшебники) from Renat DAVLETYAROV [fiction, 97 mn]
2021 - Petropolis (Петрополис) from Valery FOKIN [fiction, 118 mn]
2018 - Donbass. Borderland (Донбасс. Окраина) from Renat DAVLETYAROV [fiction, 96 mn]
2018 - The Soul Conductor (Проводник) from Ilya_2 MAKSIMOV [fiction, 89 mn]
2016 - Pure Art (Чистое искусство) from Renat DAVLETYAROV [fiction, 93 mn]
2015 - The green carriage (Зелёная карета) from Oleg ASADULIN [fiction, 94 mn]
2015 - The Dawns Here Are Quiet (А зори здесь тихие) from Renat DAVLETYAROV [fiction, 115 mn]
2009 - Yulenka (Юленька) from Aleksandr STRIZHENOV [fiction, 90 mn]
2008 - Andrey Voznesensky. Lyric (Андрей Вознесенский. Лирика) from Piotr SHEPOTINNIK [documentary, 52 mn]