Director,
Writer,
Editor,
Producer
Born in 1977, USSR (Russia)
 
 
Vladimir VORONIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владимир ВОРОНИН
Vladimir VORONINE
From filmography
 
Director
2011 - Darvin (Дарвин) [fiction, 27.31 mn]
 
Writer
2011 - Darvin (Дарвин) by Vladimir VORONIN [fiction, 27.31 mn]
 
Editor
2020 - Doktor Liza (Доктор Лиза) by Oxana KARAS [fiction, 120 mn]
2019 - Vyshe Neba (Выше неба) by Oxana KARAS [fiction, 104 mn]
2019 - Domovoy (Домовой) by Yevgeni BEDAREV [fiction, 104 mn]
2016 - Kak bolshye (Как большие) by Oxana KARAS [short film]
 
Producer
2011 - Darvin (Дарвин) by Vladimir VORONIN [fiction, 27.31 mn]

Other films
2007 - Разлучница (Rival in Love), feature, short
2005 - Дом которого нет (The House That Does Not Exist), doc.
2005 - Зазеркалье (Mirror-world), feature, short

Biography
2007 - Разлучница (Rival in Love), feature, short
2005 - Дом которого нет (The House That Does Not Exist), doc.
2005 - Зазеркалье (Mirror-world), feature, short