Cinematographer
Born in 1988 
 
 
Fyodor STRUCHEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Федор СТРУЧЕВ
Fiodor STROUTCHEV
From filmography
 
Cinematographer
2022 - Sticker (Стикер) by Dmitry BARAN [fiction, 116 mn]
2020 - Otel Belgrade (Отель «Белград») by Konstantin STATSKY [fiction, 107 mn]
2017 - Vremennyie trudnosti (Временные трудности) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 86 mn]
2016 - Dislaik (Дизлайк) by Pavel RUMINOV [fiction, 87 mn]
2014 - Klass korrektsi (Класс коррекции) by Ivan TVERDOVSKIY jr. [fiction, 85 mn]

Awards :
Dislaik :
Special Jury prize, Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2016