Actor
Born in 1970, USSR (Russia)
 
 
Oleg VASILKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Олег Маратович ВАСИЛЬКОВ
Oleg VASSILKOV
From filmography
 
Actor
2019 - Rassvet (Рассвет) by Pavel SIDOROV [fiction, 90 mn]
2019 - Bratstvo (Братство) by Pavel LUNGIN [fiction, 113 mn]
2019 - Krasnyi prizrak (Красный призрак) by Andrei BOGATYREV [fiction, 96 mn]
2018 - Spitak (Спитак) by Aleksandr KOTT [fiction, 98 mn]
2018 - Kanikuly prezidenta (Каникулы президента) by Ilya SHERSTOBITOV [fiction, 105 mn]
2018 - Igra (Игра) by Dmitry ASTRAKHAN [fiction, 104 mn]
2015 - Bitva za Sevastopol (Битва за Севастополь) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 123 mn]
2015 - Korobka (Коробка) by Eduard BORDUKOV [fiction, 99 mn]
2014 - Na dne (На дне) by Vladimir KOTT [fiction, 134 mn]
2012 - Konvoy (Конвой) by Aleksey MIZGIRYOV [fiction, 81 mn]
2010 - Uyomlennye solntsem 2 : Predstoyanie (Утомленные солнцем 2 : Предстояние) by Nikita MIKHALKOV [fiction, 180 mn]
2009 - Buben, baraban (Бубен, барабан) by Aleksey MIZGIRYOV [fiction, 105 mn]
2009 - Chornyy baran (Черный баран) by Roman KHRUSHCH [fiction, 87 mn]
2007 - Kremen (Кремень) by Aleksey MIZGIRYOV [fiction, 100 m]
2006 - Bumer. Film vtoroy (Бумер. Фильм второй) by Pyotr BUSLOV [fiction, 115 mn]
2000 - Brat_2 (Брат 2) by Aleksey BALABANOV [fiction, 125 mn]
1998 - S dnyom rozhdeniya ! (С днём рождения !) by Larisa SADILOVA [fiction, 69 mn]

Biography
No English biography available !
 
A terminé le VGIK (Institut National de Cinéma de Moscou)

Актер окончил ВГИК.