Actress
Born in 1947, USSR (Moldavia)
 
 
Svetlana TOMA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Светлана Андреевна ТОМА
Svetlana TOMA
From filmography
 
Actress
2014 - 9 dney i odno utro (9 дней и одно утро) by Vera STOROZHEVA [fiction, 87 mn]
2009 - Fonogramma strasti (Фонограмма страсти) by Nikolay LEBEDEV [fiction, 97 mn]
1999 - Poklonnik (Поклонник)
1978 - Moy laskovyy zver (Мой ласковый и нежный зверь) by Emile LOTEANU [fiction, 109 mn]
1976 - Tabor ukhodit v nebo (Табор уходит в небо) by Emile LOTEANU [fiction, 101 mn]
1968 - zhivoy trup (Живой труп) by Vladimir VENGEROV [fiction, 142 mn]
1966 - Krasnye polyany (Красные поляны) by Emile LOTEANU [fiction, 92 mn]