Cinematographer
 
 
 
Yuri SKHIRTLADZE
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Юрий Варламович СХИРТЛАДЗЕ
Youri SKHIRTLADZE
From filmography
 
Cinematographer
1989 - Sir (Svoboda eto ray) (Сэр (Свобода — это рай)) by Sergey BODROV [fiction, 90 mn]
1981 - Proshchanie (Прощание) by Elem KLIMOV [fiction, 128 mn]
1978 - Machera Samanishvili (Мачеха Саманишвили) by Eldar SHENGELAIA [fiction, 89 mn]
1970 - Sport, sport, sport (Спорт , спорт , спорт) by Elem KLIMOV [fiction, 85 mn]
1969 - Ey, kto nibud (Эй, кто нибудь!) by Andrei SMIRNOV , Boris YASHIN [fiction, 31 mn]
1966 - Shutochka (Шуточка) by Andrei SMIRNOV , Boris YASHIN [TV fiction, 16 mn]
1964 - Pyad zemli (Пядь земли) by Andrei SMIRNOV , Boris YASHIN [fiction, 83 mn]