Director,
Writer
Born in 1921 
 
Died in 2017
Georgi NATANSON
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Георгий Григорьевич НАТАНСОН
Gueorgui NATANSON
From filmography
 
Director
2009 - Da zdravstvuet koroleva, vivat! (Да здравствует королева, виват!) [documentary]
1988 - Aelita, ne pristavay k muzhchinam (Аэлита, не приставай к мужчинам) [fiction, 69 mn]
1985 - Valentin i Valentina (Валентин и Валентина) [fiction, 93 mn]
1975 - Povtornaya svadba (Повторная свадьба) [fiction, 91 mn]
1969 - Posol Sovetskogo Soyuza (Посол Советского Союза) [fiction, 92 mn]
1967 - Eshchyo raz pro lyubov (Еще раз про любовь) [fiction, 94 mn]
1966 - Starshaya sestra (Старшая Сестра) [fiction, 102 mn]
1963 - Vsio ostaiotcya lyudyam (Все остается людям) [fiction, 103 mn]
1960 - Shumnyy den (Шумный день) [fiction, 101 mn]
1959 - Annushka (Аннушка) [fiction, 71 mn]
 
Writer
2010 - Moskva, ya lyublyu tebya (Москва, я люблю тебя!) by Different Directors [fiction, 110 mn]
 
Co-Director
2010 - Moskva, ya lyublyu tebya (Москва, я люблю тебя!) by Different Directors [fiction, 110 mn]
 
Site : IMDb