Director,
Writer
Born in 1955, USSR (Kazakhstan)
 
 
Aleksandr BARANOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Николаевич БАРАНОВ
Aleksandr BARANOV
From filmography
 
Director
2014 - Den duraka (День дурака) [fiction, 90 mn]
2014 - Ekaterina (Екатерина) [fiction, TV serial]
2012 - Gentlemen, udachi! (Джентльмены, удачи!) [fiction, full length film]
2011 - Elki 2 (Елки 2) [fiction, 106 mn]
1989 - Zhenshchina dnya (Женщина дня) [fiction, 86 mn]
1988 - Troye (Трое) [fiction, 68 mn]
 
Writer
2014 - Den duraka (День дурака) by Aleksandr BARANOV [fiction, 90 mn]
2010 - Igla remiks (Игла ремикс) by Rashid NUGMANOV [fiction]
1989 - Zhenshchina dnya (Женщина дня) by Aleksandr BARANOV , Bakhyt KILIBAEV [fiction, 86 mn]
1988 - Igla (Игла) by Rashid NUGMANOV [fiction, 81 mn]
1988 - Troye (Трое) by Aleksandr BARANOV , Bakhyt KILIBAEV [fiction, 68 mn]

Awards :
Ekaterina :
Best Serial, Golden Eagle awards, Moscow (Russia), 2016

commentaries
- Dmitrii Kiselev: Six Degrees of Celebration 2 (Elki 2, 2011) , Beach GRAY, 2012, kinokultura.com
- В прокате Джентльмены, удачи! Тимура Бекмамбетова , Marina LATYSHEVA, 2012, rbcdaily.ru