Actor,
Compositor
Born in 1954, USSR
 
Died in 1996
Sergey KURYOKHIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей КУРЕХИН
Sergueï KOURIOKHINE
From filmography
 
Actor
1992 - Dva kapitana-2 (Два капитана-2) by Sergey DEBIZHEV [fiction, 68 mn]
 
Compositor
1996 - Nauchnaya sektsiya pilotov (Научная секция пилотов) by Andrei I. [fiction, 117 mn]
1994 - Zamok (Замок) by Aleksey BALABANOV [fiction, 110 mn]
1993 - Nad temnoy vodoy (Над темной водой) by Dmitry MESKHIEV [fiction, 96 mn]
1993 - Nikotin (Никотин) by Yevgeni IVANOV [fiction, 67 mn]
1992 - Dva kapitana-2 (Два капитана-2) by Sergey DEBIZHEV [fiction, 68 mn]
1989 - Ono (Оно) by Sergey OVCHAROV [fiction, 124 mn]
1989 - Posvyashchonnyy (Посвященный) by Oleg TEPTSOV [fiction, 127 mn]
1988 - Gospodin oformitel (Господин оформитель) by Oleg TEPTSOV [fiction, 109 mn]
1988 - Tragedya v stilye rok (Трагедия в стиле рок) by Savva KULISH [167 mn]
1985 - Terpenie trud (Терпение труд) by Alexandre SOKUROV [documentary, 10 mn]