Director,
Writer
Born in 1953, USSR (Estonia)
 
 
Peeter SIMM
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Пеэтер СИММ
Peeter SIMM
From filmography
 
Director
2007 - Georg (Георг) [fiction, 102 mn]
1983 - Arabella - doch pirata (Арабелла-дочь пирата) [fiction, 73 mn]
1981 - Mitut värvi haldjad (Mitut värvi haldjad) [documentary, 18 mn]
1980 - Chto poseesh... (Что посеешь...) [fiction, 89 mn]
 
Writer
1983 - Arabella - doch pirata (Арабелла-дочь пирата) by Peeter SIMM [fiction, 73 mn]

commentaries
- Peeter Simm : Georg (2007) , Marco DUMANČIĆ, 2009, kinokultura.com