Director,
Writer,
Cinematographer
Born in 1957 
 
 
Dmitry NAUMOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Дмитрий НАУМОВ
Dmitri NAOUMOV
From filmography
 
Director
2011 - Afanasi (Афанасий) [animation, 23 mn]
2011 - Tri Kotenka-4 (Три котенка-4) [animation, TV serial, 26 mn]
2010 - Tri Kotenka-3 (Три котенка-3) [animation, TV serial, 45 mn]
2009 - Goshiny skazki (Гошины сказки) [animation, 8 mn]
2009 - Tri Kotenka-2 (Три котенка-2) [animation, TV serial, 49.3 mn]
2008 - Tri kotenka (Три котенка) [animation, TV serial, 26 mn]
2004 - Koshachya progulka (Кошачья прогулка) [animation, 4 mn]
1996 - Ne v dukhe (Не в духе) [animation, 6 mn]
 
Writer
2010 - Dorozhnye istorii. Koleso obozreniya (Дорожные истории. Колесо обозрения.) by Sergey ROMASHKIN [animation, 6.3 mn]
2010 - Tri Kotenka-3 (Три котенка-3) by Dmitry NAUMOV [animation, TV serial, 45 mn]
2009 - Tri Kotenka-2 (Три котенка-2) by Dmitry NAUMOV [animation, TV serial, 49.3 mn]
2008 - Tri kotenka (Три котенка) by Dmitry NAUMOV [animation, TV serial, 26 mn]
1996 - Ne v dukhe (Не в духе) by Dmitry NAUMOV [animation, 6 mn]
 
Cinematographer
1997 - Nos Mayora (Нос Майора) by Mikhail LISOVOY [animation, 10 mn]
1996 - Ne v dukhe (Не в духе) by Dmitry NAUMOV [animation, 6 mn]