Réalisatrice,
Scénariste,
Productrice
 
 
 
Anna SOKOLOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Анна СОКОЛОВА
Anna SOKOLOVA
Extrait de la filmographie
 
Réalisatrice
2010 - Le Prix de la victoire (Цена победы) [documentaire, 15 mn]
 
Scénariste
2010 - Le Prix de la victoire (Цена победы) de Anna SOKOLOVA [documentaire, 15 mn]
 
Productrice
2018 - Point de bifurcation (Точка бифуркации) de Leonid GARDACHE jr [24 mn]
2010 - Le Prix de la victoire (Цена победы) de Anna SOKOLOVA [documentaire, 15 mn]

Autres films
2009 Ноктюрн (Nocturne)
2009 Через летейски воды (Through the Waters of the Lethe)

Biographie
Pas de biographie en français actuellement disponible!
 
Graduated from the stage department of the Moscow Art Theater School (MKhAT) with the specialty “Art Manager”.
Worked in the “School of Dramatic Art“ Theater, First TV channel, on the “MuzTV” and “STS” channels.
Since 2008 has been studying at the Institute of Advanced Training for TV and Radio Broadcasting Workers (workshop of documentary-fiction programs’ directing).

Окончила постановочный факультет Школы-студии МХАТ по специальности «арт-менеджер». Работала в театре «Школа Драматического искусства», на Первом канале, на каналах «МузТВ», «СТС».
С 2008 года учится в Институте повышения квалификации работников телевидения и радиовещания (мастерская режиссуры документальнохудожественных программ).