Director,
Writer,
Actress
 
 
 
Sonia KARPUNINA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Соня КАРПУНИНА
Sonia KARPOUNINA
Filmography (extracts)
 
Director
2012 - Everything is Easy (Все просто) [fiction, 98 mn]
2011 - Marina (Марина) [fiction, 19 mn]
2010 - The Chance (Шанс) [fiction, 20 mn]
 
Writer
2020 - The Presumption of Guilt (Презумпция виновности) by Oleg ASADULIN [fiction, 92 mn]
2012 - Everything is Easy (Все просто) by Sonia KARPUNINA [fiction, 98 mn]
2010 - Classmates (Одноклассники) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 100 mn]
2010 - The Chance (Шанс) by Sonia KARPUNINA [fiction, 20 mn]
 
Actress
2012 - Everything is Easy (Все просто) by Sonia KARPUNINA [fiction, 98 mn]
2010 - Classmates (Одноклассники) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 100 mn]
2009 - Chistyy belyy sneg (Чистый белый снег) by Yevgeni KOSTKIN , Yana SKOPINA [fiction, 14 mn]

Awards :
Everything is Easy :
Best actress, First Russian Films, International debut film festival, Khanty Mansiysk (Russia), 2013
Press award, Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2012
Prix Savva Kulish, Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2012
The Chance :
First prize, Küstendorf International Film and Music Festival, Kustendorf (Serbia), 2011
Special Jury prize, Film Festival of CIS countries, Latvia, Lithuania, Estonia "Kinoshock", Anapa (Russia), 2010

Biography
No English biography available !
 
В 2002 поступила в МГУЭСИ (Московский государственный университет экономики статистики и информатики). После третьего курса перевелась в Московскую финансово-промышленную академию, которую окончила в 2007 году по специальности Мировая экономика. В 2011 году окончила ВГИК (мастерская С.А.Соловьева, В.Д. Рубинчика) по специальности режиссер игрового кино.