Director
Born 1971, USSR (Russia)
 
 
Oleg ASADULIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Олег АСАДУЛИН
Oleg ASSADOULINE
Filmography (extracts)
 
Director
2020 - The Presumption of Guilt (Презумпция виновности) [fiction, 92 mn]
2020 - Deadly illusions (Смертельные иллюзии) [fiction, 108 mn]
2020 - Undercover standup (Стендап под прикрытием) [fiction, 90 mn]
2015 - The green carriage (Зелёная карета) [fiction, 94 mn]
2014 - Corporate (Корпоратив) [fiction, 89 mn]
2013 - Dark World: Equilibrium (Темный мир: Равновесие) [fiction, 95 mn]
2010 - Phobos. Club of Fear (Фобос. Клуб страха) [fiction, 78 mn]
 
Site : IMDb

Awards :
The Presumption of Guilt :
Special Jury prize, Documentary Competition, Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2020

Commentaries and bibliography
- Oleg Assadouline – Dark World (2014) 2019, Russkaya Fantastika
- 12 films d'horreur cultes russes Daria DONINA, 2012, larussiedaujourdhui.fr
- Oleg Assadulin : Phobos: Club of Fear (Fobos: klub strakha, 2010) , Jeremy MORRIS, 2011, kinokultura.com