Director,
Writer,
Cinematographer,
Production Designer,
Producer
Born in 1984 
 
 
Polina NIKIFOROVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Полина НИКИФОРОВА
Polina NIKIFOROVA
Filmography (extracts)
 
Director
2021 - FiksiKINO. Big change (ФиксиКИНО. Большая перемена) [animation, 45 mn]
2021 - Annie and Bennie. Babygoat (Ася и Вася. Козленок) [animation, TV serial, 5 mn]
2021 - Beardy Travel. The Lost Luggage (Бодо бородо. Потерянный багаж) [animation, TV serial]
2020 - Goatling (Козлёнок) [animation, TV serial, 6 mn]
2009 - Zdravstvuy, sestra! (Здравствуй, сестра!) [animation, 5 mn]
 
Writer
2009 - Zdravstvuy, sestra! (Здравствуй, сестра!) by Polina NIKIFOROVA [animation, 5 mn]
 
Cinematographer
2009 - Zdravstvuy, sestra! (Здравствуй, сестра!) by Polina NIKIFOROVA [animation, 5 mn]
 
Production Designer
2021 - Beardy Travel. The Lost Luggage (Бодо бородо. Потерянный багаж) by Vladimir DANILOV / SAKHNOVSKY , Polina NIKIFOROVA [animation, TV serial]
2020 - Goatling (Козлёнок) by Polina NIKIFOROVA [animation, TV serial, 6 mn]
2009 - Zdravstvuy, sestra! (Здравствуй, сестра!) by Polina NIKIFOROVA [animation, 5 mn]
 
Producer
2009 - Zdravstvuy, sestra! (Здравствуй, сестра!) by Polina NIKIFOROVA [animation, 5 mn]

Biography
No English biography available !
 
Née en 1984. Est entrée à l'Université de Cinéma et de Télévision de Saint Pétersbourg dans le département "Graphisme". A réfléchi et est passée dans le département de réalisation et d'animation de K. Bronzit et D. Vyssotski.

Родилась в 1984 году, поступила в Санкт-Петербургский Университет Кино и Телевидения на специальность «Графика». Подумала-подумала и перевелась в мастерскую режиссуры и анимации К. Бронзита и Д. Высоцкого.