Actor
Born 1976, USSR (Russia)
 
 
Aleksey DMITRIEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Алексей Юрьевич ДМИТРИЕВ
Alekseï DMITRIEV
Filmography (extracts)
 
Actor
2017 - For All I Died (Для всех я умерла) by Anastasia ANTONOVA [fiction, 30 mn]
2016 - Nightwatchmen (Ночные стражи) by Emilis VELYVIS [fantasy film, 97 mn]
2015 - Battalion (Батальонъ) by Dmitry MESKHIEV [fiction, 120 mn]
2012 - Casting dlya zlodeya (Кастинг для злодея) by Natalia MAKAROVA [fiction, 85 mn]
2011 - Five Brides (Пять невест) by Karen OGANESYAN [fiction, 101 mn]
2011 - Six Degrees of Celebration 2 (Елки 2) by Aleksandr BARANOV , Levan GABRIADZE , Dmitry KISELEV , Aleksandr KOTT [fiction, 106 mn]
2010 - Battle for honor. The Brest Fortress (Брестская крепость) by Aleksandr KOTT [fiction, 140 mn]
2010 - Prince Yaroslav (Ярослав. Тысячу лет назад) by Dmitry KOROBKIN [fiction, 99 mn]
2009 - Samyy luchiy film 2 (Самый лучший фильм 2) by Oleg FOMIN [fiction, 80 mn]
2009 - Hard Labor Vacation (Каникулы строгого режима) by Igor ZAYTSEV [fiction, 110 mn]
2008 - The Inhabited Island (Обитаемый остров) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 117 mn]