Actress
Born 1905, Russia
 
 
Galina KRAVCHENKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Галина Сергеевна КРАВЧЕНКО
Galina KRAVTCHENKO
Filmography (extracts)
 
Actress
1965 - War and Peace (Война и мир) by Sergey BONDARCHUK [fiction, 431 mn]
1940 - Suvorov (Суворов) by Mikhail DOLLER , Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 108 mn]
1933 - The Great Consoler (Великий утешитель) by Lev KULESHOV [fiction, 95 mn]
1929 - The Gay Canary (Веселая канарейка) by Lev KULESHOV [fiction, 73 mn]
1928 - The Doll with Millions (Кукла с миллионами) by Sergey KOMAROV [fiction, 69 mn]
1924 - The Cigarette Girl from Mosselprom (Папиросница oт Моссельпрома) by Yuri ZHELIABUZHSKY [fiction, 77 mn]