Actor
Born 1930, USSR (Russia)
 
Died 2014
Anatoli KUZNETSOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Анатолий Борисович КУЗНЕЦОВ
Anatoli KOUZNETSOV
Filmography (extracts)
 
Actor
2007 - Berkut / The Erne (Беркут ) by Vladimir MUN [fiction, 100 mn]
2006 - Nobody Knows Sex (Никто не знает про секс) by Aleksey GORDEYEV [fiction, 95 mn]
2006 - Den Pobedy (День Победы) by Fyodor PETRUKHIN [fiction, 75 mn]
2005 - Turkish Gambit (Турецкий гамбит) by Djanik FAIZIEV [fiction, 132 mn]
1981 - Otvetnyi khod (Ответный ход) by Mikhail TUMANISHVILI [fiction, 84 mn]
1978 - In the Zone of Special Attention (В зоне особого внимания) by Andrei MALYUKOV [fiction, 98 mn]
1972 - The Hot Snow (Горячий снег) by Gavriil EGIAZAROV [fiction, 105 mn]
1970 - Liberation (Освобождение) by Yuri OZEROV [fiction, 477 mn]
1969 - White Sun of the Desert (Белое солнце пустыни) by Vladimir MOTYL [fiction, 85 mn]
1959 - The Fate of a Man (Судьба человека) by Sergey BONDARCHUK [fiction, 103 mn]
1957 - The Incident at Mine No. 8 (Случай на шахте восемь) by Vladimir BASOV [fiction, 92 mn]