Actor,
Production designer
 
 
 
Anatoli KOCHUROV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Анатолий КОЧУРОВ
Anatoli KOTCHOUROV
Filmography (extracts)
 
Actor
2006 - Aziris Nuna (Азирис Нуна) by Oleg KOMPASOV [fiction, 91 mn]
 
Production designer
2004 - Vesegonskaya volchitsa (Весьегонская волчица) by Nikolay SOLOVTSOV [fiction, 100 mn]
2001 - Lavina (Лавина) by Ivan SOLOVOV [fiction, 116 mn]
1998 - Igra v brasletakh (Игра в браслетах) by Nikita KHUBOV [fiction, 102 mn]
1982 - Vasiliy Buslayev (Василий Буслаев) by Gennadi VASILIEV [fiction, 82 mn]
1974 - Autumn bells (Осенние колокола) by Vladimir GORIKKER [78 mn]