Actor
Born 1965, USSR (Ukraine)
 
 
Igor LIFANOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Игорь Романович ЛИФАНОВ
Igor LIFANOV
Filmography (extracts)
 
Actor
2020 - Baron. Return (Барон. Возвращение) by Rustam SAGDIEV [fiction, 139 mn]
2009 - Zalez na lunu (Залезь на луну) by Khusein ERKENOV [fiction, 87 mn]
2009 - Ukroshchenie stroptivykh (Укрощение строптивых) by Igor KALYONOV [fiction, 90 mn]
2007 - The Guide-Dog (Поводырь) by Aleksandr KHVAN [fiction, full length film]
2007 - Full Breath (Полное дыхание) by Valery PENDRAKOVSKI [fiction, 108 mn]
2006 - Junk (Жесть) by Denis NEIMAND [fiction, 110 mn]
2005 - Lopukhi (Лопухи) by Andrey KORSHUNOV , Mikhail WASERBAUM [fiction, 118 mn]
2004 - Forest Guard (Егерь) by Aleksandr TSATSUEV [fiction, 86 mn]
2000 - Romanovy. Ventsenosnaya semya (Романовы: венценосная семья) by Gleb PANFILOV [fiction, 135 mn]
2000 - Chetyrnadtsat' tsvetov radugi (Четырнадцать цветов радуги) by Dmitry SVETOZAROV [fiction, 114 mn]
1999 - Destructive Force (Убойная сила) by Aleksandr ROGOZHKIN , Viktor SERGEYEV , Yevgeni TATARSKY , Viktor Viktor BUTURLIN [fiction, TV serial]
1997 - Brother (Брат) by Aleksey BALABANOV [fiction, 96 mn]