Director,
Writer,
Editor,
Producer
Born 1983, USSR (Russia)
 
 
Stepan BURNASHEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Степан Степанович БУРНАШЕВ
Stepan BOURNACHEV
Filmography (extracts)
 
Director
2020 - Black Snow (Черный снег) [fiction, 84 mn]
2018 - Republic Z (Республика Z) [fiction, 87 mn]
2015 - First love (Первая любовь) [fiction, 69 mn]
 
Writer
2020 - Black Snow (Черный снег) by Stepan BURNASHEV [fiction, 84 mn]
 
Editor
2020 - Scarecrow (Пугало) by Dmitry DAVYDOV [fiction, 72 mn]
 
Producer
2020 - Black Snow (Черный снег) by Stepan BURNASHEV [fiction, 84 mn]
2018 - Republic Z (Республика Z) by Stepan BURNASHEV [fiction, 87 mn]
2015 - First love (Первая любовь) by Stepan BURNASHEV [fiction, 69 mn]
 
Site : IMDb

Author :

Awards :
Black Snow :
First prize, Feature Film Competition, Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2020

Biography
No English biography available !
 
Né le 29 janvier 1983 dans la république de Sakha-Yakoutie.
En 2006 a terminé l'Institut de mathématiques et d'informatique dans la spécialité informatique en économie de l'université de Yakoutie. Depuis 2009 travaille dans le domaine du cinéma.

Родился 29 января 1983 в республике Саха - Якутия.
В 2006 году окончил Якутский государственный университет, Институт математики и информатики по специальности информатик-экономист. С 2009 года работает в сфере кино.


Commentaries and bibliography
- Stepan Burnashev: Black Snow (Khara Khaar, Sakha, 2020) Gulnara ABIKEYEVA, 2021, Kinokultura
- «Первая любовь» Степана Бурнашева Алексей АМБРОСЬЕВ — младший, 2019, yakutmovie.ru
- PREMIER AMOUR , Stepan BURNASHEV, 2019, Borealia
- Yakoute que coute. Avis sur Premier amour ZOOM, 2019, senscritique.com