Director,
Producer
Born 1980 
 
 
Anton FEDOTOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Антон ФЕДОТОВ
Anton FEDOTOV
Filmography (extracts)
 
Director
2021 - Russian Yug (Рашн Юг) [fiction, 120 mn]
2017 - Kitchen. The Last Battle (Кухня. Последняя битва) [fiction, 110 mn]
2016 - Hotel Eleon (Отель Элеон) [fiction, TV serial, 24 mn]
2012 - Kitchen (Кухня) [fiction, TV serial, 25 mn]
 
Producer
2019 - Dyldy - Season 1 (Дылды - Сезон 1) by Sergey SENTSOV [fiction, TV serial, 24 mn]
 
Site : IMDb

Biography
No English biography available !
 
A terminé l'Institut de Théâtre Chtchepkine en 2001. En 2010 est entré à la faculté de mise en scène de l'institut de théâtre Chtchoukine.
De 2001 à 2006 a travaillé à la chaîne de télévision 9 d'Israël en tant qu'animateur et auteur de programmes.

Окончил ВТУ им. М. С. Щепкина в 2001 году. В 2010 году поступил в театральный институт им. Щукина на режиссерский факультет.
С 2001 по 2006 год работал на 9 Израильском телеканале в качестве ведущего и автора программ.
https://www.kinopoisk.ru