Actor
Born 1972, USSR (Russia)
 
 
Dmitry MULIAR
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Дмитрий МУЛЯР
Dmitri MOULIAR
Filmography (extracts)
 
Actor
2019 - He Pulls His Truck (Он везёт свой грузовик) by Kirill PROSKURIN [fiction, 24 mn]
2019 - Savior Angel (Ангел-спаситель) by Irina GEDROVICH [fiction, 91 mn]
2018 - Planet 42 (Планета 42) by Oleg KHRISTOLYUBSKY [fiction, 20 mn]
2016 - Icebreaker (Ледокол) by Nikolay KHOMERIKY [fiction, 120 mn]
2010 - Diamonds (Бриллианты) by Rustam KHAMDAMOV [fiction, 26 mn]
2008 - Gosudarynya i razboynik (Государыня и разбойник) by Yekaterina TOLDONOVA [fiction, 85 mn]
2007 - 07-oy menyaet kurs (07-ой меняет курс) by Vladimir POTAPOV [fiction, 92 mn]
2005 - Golova klasika (Голова классика) by Valery LONSKOY [fiction, 137 mn]
2005 - Zolotaya golova na plakhe (Золотая голова на плахе) by Semyon RIABIKOV [fiction, 80 mn]
2005 - Dreaming of Space (Космос как предчувствие) by Aleksey UCHITEL [fiction, 90 mn]
2005 - Melyuzga (Мелюзга) by Vladimir MOROZOV [fiction, 90 mn]
2005 - Doktor Zhivago (Доктор Живаго) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, TV serial, 484 mn]
2004 - Ragin (Рагин) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 92 mn]