Actress
Born 1967, USSR (Russia)
 
 
Galina TIUNINA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Галина Борисовна ТЮНИНА
Galina TIOUNINA
Filmography (extracts)
 
Actress
2020 - The North Wind (Северный ветер) by Renata LITVINOVA [fiction, 122 mn]
2016 - Matilda (Матильда) by Aleksey UCHITEL [fiction, 109 mn]
2013 - The gift (Дар) by Sergey KARANDASHOV [fiction, 94 mn]
2009 - Morning (Утро) by Sergey TKACHOV [fiction, 77 mn]
2007 - Khranit vechno (Хранить вечно) by Gleb PANFILOV [fiction, 127 mn]
2007 - 20 sigaret (20 сигарет) by Aleksandr GORNOVSKY [fiction, 90 mn]
2007 - Lower Caledonia (Нижняя Каледония) by Yulia KOLESNIK [fiction, 101 mn]
2006 - Andersen. Life without Love (Андерсен. Жизнь без любви) by Eldar RIAZANOV [fiction, 136 mn]
2005 - Day watch (Дневной дозор) by Timur BEKMAMBETOV [fiction, 140 mn]
2003 - The Stroll / The Walk (Прогулка) by Aleksey UCHITEL [fiction, 90 mn]
2001 - Andrey Bely.Okhota na angela, ili Chetyre lyubvi poeta i proritsatelya (Андрей Белый. Охота на ангела, или Четыре любви поэта и прорицателя) by Andrei OSIPOV [documentary, 56 mn]
2000 - His Wife's Diary (Дневник его жены) by Aleksey UCHITEL [fiction, 120 mn]
1995 - Mania of Giselle (Мания Жизели) by Aleksey UCHITEL [fiction, 86 mn]