Actor
Born 1939, USSR (Kyrgyzstan)
 
 
Suimenkul CHOKMOROV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Суйменкул ЧОКМОРОВ
Souïmenkoul TCHOKMOROV
Filmography (extracts)
 
Actor
1979 - Early Cranes (Ранние журавли) by Bolotbek SHAMSHIEV [fiction, 96 mn]
1975 - The Red Apple (Красное яблоко) by Tolomush OKEYEV [fiction, 83 mn]
1973 - The Fierce One (Лютый) by Tolomush OKEYEV [fiction, 97 mn]
1972 - The Seventh Bullet (Седьмая пуля) by Ali KHAMRAEV [fiction, 84 mn]
1971 - Poklonis ognyu (Поклонись огню) by Tolomush OKEYEV [fiction, 89 mn]
1971 - The Red Poppies of Issyk-Kul (Алые маки Иссык-Куля) by Bolotbek SHAMSHIEV [fiction, 100 mn]
1968 - Jamilya (Джамиля) by Irina POPLAVSKAYA [fiction, 83 mn]