Actor
Born 1932, USSR (Russia)
 
 
Georgi SHTIL
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Георгий Антонович ШТИЛЬ
Gueorgui CHTIL
Filmography (extracts)
 
Actor
2012 - Second Lieutenant (Подпоручик Ромашов) by Igor CHERNITSKY [fiction, 140 mn]
2008 - Incident In Town M (Происшествие в городе М) by Ivan TVERDOVSKY [fiction, 82 mn]
2008 - Cherta (Черта) by Aleksey KOZYREV [fiction, 110 mn]
2005 - Lopukhi (Лопухи) by Andrei KORSHUNOV , Mikhail WASERBAUM [fiction, 118 mn]
1991 - The Keepers (Хранители) by Natalia SEREBRYAKOVA [fiction, TV serial, 115 mn]
1981 - Be My Husband (Будьте моим мужем) by Alla SURIKOVA [fiction, 86 mn]
1979 - Po dannym ugolovnogo rozyska (По данным уголовного розыска) by Valery MIKHAÏLOVSKY [fiction, full length film]
1971 - Tell me about yourself (Расскажи мне о себе) by Sergey MIKAELIAN [fiction, 93 mn]
1968 - An Old, Old Tale (Старая, старая сказка) by Nadezhda KOSHEVEROVA [fiction, 90 mn]
1967 - The Private Life Of Kuzyayev Valentin (Личная жизнь Кузяева Валентина) by Ilya AVERBAKH , Igor MASLENNIKOV [fiction, 68 mn]
1967 - The Seventh Companion (Седьмой спутник) by Grigori ARONOV , Aleksey GERMAN [fiction, 80 mn]
1967 - Zhenya, Zhenechka i Katyusha (Женя, Женечка и Катюша) by Vladimir MOTYL [fiction, 81 mn]
1967 - The Incident Which Nobody Noticed (Происшествие, которого никто не заметил) by Aleksandr VOLODIN [fiction, 66 mn]
1966 - Long and Happy Life (Долгая счастливая жизнь) by Gennadi SHPALIKOV [fiction, 70 mn]