Writer
Born 1939, USSR (Uzbekistan)
 
 
Odelsha AGISHEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Одельша Александрович АГИШЕВ
Odelcha AGUICHEV
Filmography (extracts)
 
Writer
2019 - The Shaman (Шаман) by Andrey OSIPOV [documentary, 64 mn]
2016 - Forgotten flights (Забытые полеты) by Andrey OSIPOV [documentary, 47 mn]
2014 - Koktebel pebbles (Коктебельские камешки) by Andrey OSIPOV [documentary, 90 mn]
2014 - I will be the leader (Вождем буду я) by Andrey OSIPOV [documentary, 50 mn]
2006 - Wind-Man (Человек-ветер) by Khuat AKHMETOV [fiction, 96 mn]
2004 - Marina Tsvetaeva. Strasti po Marine (Марина Цветаева. Страсти по Марине) by Andrey OSIPOV [documentary, 55 mn]
2002 - The Nude (Обнажённая натура) by Khuat AKHMETOV [fiction, 96 mn]
2001 - Andrey Bely.Okhota na angela, ili Chetyre lyubvi poeta i proritsatelya (Андрей Белый. Охота на ангела, или Четыре любви поэта и прорицателя) by Andrey OSIPOV [documentary, 56 mn]
1982 - Yunost genya (Юность гения) by Elier ISHMUKHAMEDOV [fiction, 90 mn]
1969 - The Lovers (Влюбленные) by Elier ISHMUKHAMEDOV [fiction, 83 mn]
1966 - Tenderness (Нежность) by Elier ISHMUKHAMEDOV [fiction, 74 mn]

Biography
No English biography available !
 
АГИШЕВ Одельша Александрович (р. 16. 08. 1939), сценарист.
Родился в Ташкенте. Окончил Ташкентское суворовское училище (1956), затем — сценарный факультет ВГИКа (1962).