Director,
Writer
Born 1928 
 
Died 2008
Yevgeni SHERSTOBITOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Евгений ШЕРСТОБИТОВ
Evgueni CHERSTOBITOV
Filmography (extracts)
 
Director
1980 - We Take Everything upon Ourselves (Берём всё на себя) [fiction, 78 mn]
1967 - The Andromeda Nebula (Туманность Андромеды) [fiction, 77 mn]
1966 - Scuba diving (Акваланги на дне) [fiction, 85 mn]
1964 - Skazka o machishe-kibalchishe (Сказка о мальчише-кибальчише)
 
Writer
1967 - The Andromeda Nebula (Туманность Андромеды) by Yevgeni SHERSTOBITOV [fiction, 77 mn]
 
Site : IMDb