Director,
Writer
Born 1921 
 
Died 2017
Georgi NATANSON
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Георгий Григорьевич НАТАНСОН
Gueorgui NATANSON
Filmography (extracts)
 
Director
2009 - Da zdravstvuet koroleva, vivat! (Да здравствует королева, виват!) [documentary]
1988 - Stay Away From Men, Aelita! (Аэлита, не приставай к мужчинам) [fiction, 69 mn]
1975 - Repeated Wedding (Повторная свадьба) [fiction, 91 mn]
1969 - The Ambassador of the Soviet Union (Посол Советского Союза) [fiction, 92 mn]
1967 - Once Again for Love (Еще раз про любовь) [fiction, 94 mn]
1966 - The Elder Sister (Старшая Сестра) [fiction, 102 mn]
1963 - Everything is left to Humanity (Все остается людям) [fiction, 100 mn]
1959 - Annushka (Аннушка) [fiction, 71 mn]
 
Writer
2010 - Moscow, I love you (Москва, я люблю тебя!) by Different Directors [fiction, 110 mn]
 
Co-Director
2010 - Moscow, I love you (Москва, я люблю тебя!) by Different Directors [fiction, 110 mn]
 
Site : IMDb